RECENTE INSTAGRAM
Schoonheidsinstituut regio Westerlo - Studio Annabeaute | BEWEGING
Bij schoonheidssalon Studio Annabeauté kan u terecht voor uw gelaatsbehandeling, lichaamsontharing, spray tanning, manicure, gellac, gelnagels en make-up. Boek vandaag nog uw afspraak!
schoonheid,schoonheidsspecialiste,schoonheid Westerlo,gelaatsbehandeling Westerlo,lichaamsontharing Westerlo,spray tanning Westerlo,manicure Westerlo,pedicure Westerlo,gellac Westerlo,gelnagels Westerlo,schoonheidsinstituut Oevel
15176
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15176,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

KINESITHERAPIE / BEWEGING

In onze kinépraktijk kan u terecht bij onze kinesisten Patrick Van Everbroeck & Neel Celen.

Bij Kine2fit wordt de focus gelegd op algemene revalidatie, maar vanuit onze interesse en achtergrond willen we vooral ook een hoogstaande sporterevalidatie aanbieden. Om dit te realiseren heeft ons team verschillende opleidingen en bijscholingen gevolgd, waaronder manuele therapie, redcord, dry needling, taping… Deze specifieke behandelmethodes worden na een uitgebreide probleemanalyse geïntegreerd in het individueel behandelingsplan van de patiënt.

 

Uiteraard bevat het behandelingsplan ook algemene kinesitherapeutische technieken zoals warmte, massage, mobilisatie, stretching en natuurlijk ook oefentherapie. Op deze manier kunnen we de juiste behandeling aanbieden voor uw probleem en kunnen we met de nodige toewijding u zo snel mogelijk van uw klachten verlossen.

 

Zou u graag preventief aan uw gezondheid en conditie werken? Dan maken wij graag een gepersonaliseerd schema op die met de nodige begeleiding bij ons in de praktijk kan worden uitgevoerd.

Kine2Fit - logo wit

CONTACT

IK WIL PREVENTIEF AAN MIJN GEZONDHEID / CONDITIE WERKEN

Hey beautiful!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Studio Annabeauté. Zo houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties.