Esse Gelaatsverzorging


In ons salon wordt uitsluitend gewerkt met de biologische producten van het Zuid Afrikaanse merk Esse organic skincare. De producten van Esse zijn vrij van parabenen, petrochemicaliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Esse bezaait de huid met goede bacteriën die de strijd aangaan met de slechteriken die de huid verouderen en voedt de huid met prebiotica het voedsel voor de goede bacteriën om zo de ecologie van de huid weer gezond te krijgen.
We gebruiken milde conserveringsmiddelen, zachte reinigers en we houden de pH waarde van onze producten tussen de 4 en 5 (net als je huid).

Omdat deze producten de ecologie van je huid ondersteunen en het microbioom van je huid ondersteunen en terug in balans brengen kunnen we met de producten tal van huidproblemen aanpakken zoals droge huid, gevoelige huid, acné, eczeem, anti-age, …

De microben van je huid zijn net zo belangrijk als de microben in je darmen daarom dat de producten van Esse rijk zijn aan prebiotica en probiotica.

Probiotica zijn levende bacteriën die goed voor je zijn. Probiotica kunnen de ecologie van je huid veranderen zodat deze gezond genoeg is om aanvallen van ziekteverwekkers tegen te gaan en daarbij het verouderingsproces te vertragen.

Hier nog even op een rijtje waarom wij de producten van Esse gebruiken in het salon:

  • producten op basis van pre- en probiotica die de huidbarrière terug herstellen of onderhouden;
  • eco gecertificeerd;
  • proefdiervrij;
  • vegan;
  • fair trade.

Contact


Ik wil mijn huid verbeteren