Acné behandelingen


Acné is misschien wel één van de bekendste huidaandoeningen en komt vaak voor. Meestal tijdens de puberteit maar je kan er ook op latere leeftijd last van hebben.

Hieronder de behandelingen die ik aanbied om acné te verhelpen.

Fruitzuurpeeling


Een fruitzuurpeeling heeft een keratolytische werking, wat betekent dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Een fruitzuurpeeling verweekt de uitsubstantie tussen de dode huidcellen, waardoor deze los komen en kunnen afschilferen. Het wordt ook wel een chemische peeling genoemd.
Ondanks het woord “chemisch” zijn de peelings van natuurlijke afkomst.

De peelings waar wij mee werken zijn glycolzuurpeelings, salicylzuurpeeling, melkzuurpeelings en de sensitive peel.

Biopeel


Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf gaat herstellen met een zichtbaar resultaat.

Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Dat de huid zo glad en zacht aanvoelt komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen.

Biopulse


We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mix van natuurlijke stoffen, die verschillende huid- en lichaamsprocessen op gang brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit, en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief en snelwerkend.

Deze behandeling werkt al lymfedrainage en geeft zeer mooie resultaten bij acné

Microneedling


Micronaaldjes penetreren de bovenste lagen van de huid. Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid, deze zorgen voor een optimale opname van werkstoffen. Daarnaast stimuleert micro needling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren

Deze methode gaan we vooral inzetten als de acné niet meer actief is en er nog littekens over blijven.

Op de foto bovenaan kan je een voor – en na resultaat zien van een klant die bij mij in behandeling is. We hebben hier gebruikt gemaakt van combinatiebehandelingen fruitzuur/biopeel, Biopulse & microneedling. Verder hebben  we ook het voedingspatroon onder de loep genomen.