Anti-age behandelingen


Een behandeling voor het tegengaan van huidveroudering bestaat uit verschillende doelen. Om huidveroudering te verminderen is er aanmaak van nieuw collageen en elastine nodig. Daarnaast ziet een huid er verouderd uit als er veel kleurverschillen in de huid zichtbaar zijn. Een huidveroudering behandeling focust zich dus op het verbeteren van de gehele huidstructuur (fijne lijntjes) inclusief het verminderen van kleurverschillen (pigmentaties en roodheid).

Behandelingen om huidveroudering tegen te gaan:

– Biopulse

– Biopeel

– Fruitzuurpeeling

– Microneedling

Biopulse


We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mix van natuurlijke stoffen, die verschillende huid- en lichaamsprocessen op gang brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit, en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief en snelwerkend.

De stimulatie en verstrakking van de gezichtsspieren geven een natuurlijke mini-face-lift.

Biopeel


Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht wordt. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf gaat herstellen met een zichtbaar resultaat.

Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Dat de huid zo glad en zacht aanvoelt komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen.

Fruitzuur peeling


Een fruitzuurpeeling heeft een keratolytische werking, wat betekent dat de bovenste huidlagen versneld afschilferen. Een fruitzuurpeeling verweekt de uitsubstantie tussen de dode huidcellen, waardoor deze los komen en kunnen afschilferen. Het wordt ook wel een chemische peeling genoemd.
Ondanks het woord “chemisch” zijn de peelings van natuurlijke afkomst.

De peelings waar wij mee werken zijn glycolzuurpeelings, salicylzuurpeeling, melkzuurpeelings en de sensitive peel.

Microneedling


Micronaaldjes penetreren de bovenste lagen van de huid. Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid, deze zorgen voor een optimale opname van werkstoffen. Daarnaast stimuleert micro needling de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren