BioPulse Therapy


BioPulse Therapy is een intensieve huidherstel-behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygenatie en lymfedrainage.

We gebruiken tijdens de behandeling een speciale mix van natuurlijke stoffen, die verschillende huid- en lichaamsprocessen op gang brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit, en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief en snelwerkend.

Er zijn verschillende indicaties die we kunnen behandelen met BioPulse Therapy, zoals anti-aging, versteviging van gelaatspieren, reductie van puistjes en een onzuivere huid en onbalans door stress. Echter, net als bij sporten, worden de beste resultaten behaald wanneer de behandeling regelmatig toegepast wordt. Om de behaalde resultaten te behouden, adviseren wij aan jaarlijks een kuur te doen.

We gebuiken BioPulse Therapy voor anti-aging, bij puistjes en/of een onzuivere huid en bij stress. De stimulatie en verstrakking van de gezichtsspieren geven een natuurlijke mini-face-lift.

Tarieven

BioPulse Therapy: €90
Combinatiebehandeling BioPulse Therapy + Microneedling: €170