Minerale Make-up


Studio Mino staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Studio Mino make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen. Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich HIP, HEALTHY en HAPPY in haar vel moet voelen. Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

Minerale Make-Up
Minerale Make-Up

Wat zijn de voordelen van onze ingrediënten?

De basisingrediënten van Cent Pur Cent zijn Mica, Ijzer, Titanium en Zink.
Maar wat doen deze magische stoffen dan met je huid?

Mica

Mica wordt verkregen door het schrapen van rotsgebergtes. Hoe hoger de dosis Mica in een product, hoe mooier de dekking.
Mica zorgt ook voor die mooie, gezonde gloed waar Studio Mino bekend voor staat!

Ijzer

Ijzer is een natuurlijk element en zorgt, door de verbranding op bepaalde temperaturen, voor de leuke kleurtjes in het product. Ijzer wordt dus gebruikt als natuurlijke kleurstof!

Titanium

Titanium zorgt voor de grootste dekking, maar zorgt ook voor een instant spf factor tussen de 15 en 20. Het wordt door de FDA benoemd als 1 van de meest efficiënte ingrediënten voor zonbescherming.

Zink

Iedereen kent het wel… dat zalfje op onze babybilletjes vroeger. Zalig! Neemt alle roodheden weg en maakt de huid weer zacht. Zink uiteraard! Het werkt antiseptisch; ideaal dus op huidjes met irritatie. Verder is dit ook een super ingrediënt om ontstekingen in de huid (zoals bv. Acne) te verminderen en te minimaliseren.