Gelaatsverzorging


Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele gelaatsverzorging. Ontspannend en doeltreffend gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid.

De gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

Studio A. staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

Een gelaatsverzorging van duurt 60 of 90 minuten (zonder intake gesprek). Kies je voor een abonnementsformule, dan geniet je van een mooie korting.

Kies je voor een uur heb je één gelaatsmasker, bij 90 minuten kan je genieten van een tweede. Terwijl de maskers intrekken, kan je genieten van een massage van handen of voeten… Aan jou de keuze.

Huidkuur


Heb je echt alles geprobeerd en blijf je met huidproblemen zitten? Ben je bereid om je huid echt te verbeteren, dan gaan we nog een stapje verder.

Tijdens een huidverbeteringskuur van 2 maanden leer je exact wat jouw huid nodig heeft.

Na een uitgebreide intake met de epigenetisch huidtherapeute overlopen we samen met jou wat je kan verbeteren. Hoe ziet je voedingspatroon er uit, heb je voldoende vitaminen en mineralen binnen die nodig zijn voor de huidopbouw. Welke producten gebruik je? Heb je huidproblemen zoals eczeem bijvoorbeeld? Wij zoeken mee naar de oorzaken en denken hierbij probleemoplossend om tot een gepast advies te komen. Je kan het programma combineren met 4 professionele gelaatsverzorgingen van een uur die verzorgd worden door onze huidspecialiste. Bij 4 kom je om de twee weken langs voor je verzorging en advies. Op deze manier kunnen we snel evalueren en bijsturen waar nodig. Iedere gelaatsverzorging zal anders zijn afhankelijk van je huidconditie op dat moment.

De professionele verzorgingen kunnen aangevuld worden met producten voor thuisverzorging. Op die manier werk je mee aan een echte huidverbetering.

Tarieven


60 minuten: €75
90 minuten: €105
Huidkuur 4 behandelingen + 1 gratis: €300