RECENTE INSTAGRAM
Schoonheidsinstituut regio Westerlo - Studio Annabeaute | MINERALE MAKE-UP
Bij schoonheidssalon Studio Annabeauté kan u terecht voor uw gelaatsbehandeling, lichaamsontharing, spray tanning, manicure, gellac, gelnagels en make-up. Boek vandaag nog uw afspraak!
schoonheid,schoonheidsspecialiste,schoonheid Westerlo,gelaatsbehandeling Westerlo,lichaamsontharing Westerlo,spray tanning Westerlo,manicure Westerlo,pedicure Westerlo,gellac Westerlo,gelnagels Westerlo,schoonheidsinstituut Oevel
15586
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15586,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

MINERALE MAKE-UP

Studio Mino staat voor 100% natural, 100% mineral, 100% pure, 100% hypoallergenic en 100% cruelty free. Studio Mino make-up bestaat enkel en alleen uit de meest pure natuurlijke mineralen. Om deze kwaliteit te garanderen zoeken en testen wij onze grondstoffen uitvoerig waardoor onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.

 

Kort samengevat, wij vinden dat elke vrouw zich HIP, HEALTHY en HAPPY in haar vel moet voelen. Make-up voor elke huid, voor elke vrouw!

100% Natural

100% Natural

Wij staan garant voor een 100% natuurlijk merk, dit wil zeggen dat onze producten geen schadelijke stoffen bevatten zoals: Kunstmatige kleurstoffen, synthetische parfums, niet-natuurlijke oliën en talk.
100% MINERAL

100% MINERAL

De poeders van Studio Mino bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit gebergtes. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werken wij ook met titanium, ijzer en zink.
100% PUUR

100% PUUR

Door de pure samenstelling van onze producten kan je zelf kiezen in welke mate je ze aanbrengt. Je zal voelen dat je met mineralen hebt gewerkt omdat de poriën niet worden verstopt en je huid niet meer uitdroogt. 
100% HYPOALLERGENIC

100% HYPOALLERGENIC

Door de natuurlijke bestandsdelen van Studio Mino, is de make-up uiterst gezond voor je huid. Dit zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van mee-eters, acné, een droge huid of andere probleempjes. Door het niet-toevoegen van chemische bestandsdelen, is de kans kleiner veel kleiner op allergische reacties.
100% CRUELTY FREE

100% CRUELTY FREE

Wist je dat veel make-up merken nog steeds op dieren testen? Wij niet! Studio Mino is 100% diervriendelijk! Want weet je wat? We love animals and we love the planet!

Wat zijn de voordelen van onze ingrediënten?

De basisingrediënten van Cent Pur Cent zijn Mica, Ijzer, Titanium en Zink.
Maar wat doen deze magische stoffen dan met je huid?

MICA

 

Mica wordt verkregen door het schrapen van rotsgebergtes. Hoe hoger de dosis Mica in een product, hoe mooier de dekking.
Mica zorgt ook voor die mooie, gezonde gloed waar Studio Mino bekend voor staat!

 

IJZER

 

Ijzer is een natuurlijk element en zorgt, door de verbranding op bepaalde temperaturen, voor de leuke kleurtjes in het product. Ijzer wordt dus gebruikt als natuurlijke kleurstof!

 

TITANIUM

 

Titanium zorgt voor de grootste dekking, maar zorgt ook voor een instant spf factor tussen de 15 en 20.  Het wordt door de FDA benoemd als 1 van de meest efficiënte ingrediënten voor zonbescherming.

 

ZINK

 

Iedereen kent het wel… dat  zalfje op onze babybilletjes vroeger. Zalig! Neemt alle roodheden weg en maakt de huid weer zacht. Zink uiteraard! Het werkt antiseptisch; ideaal dus op huidjes met irritatie. Verder is dit ook een super ingrediënt om ontstekingen in de huid (zoals bv. Acne) te verminderen en te minimaliseren.

CONTACT

IK WIL MIJN HUID VERBETEREN

Hey beautiful!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Studio Annabeauté. Zo houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties.