RECENTE INSTAGRAM
Schoonheidsinstituut regio Westerlo - Studio Annabeaute | ORTHOMOLECULAIRE COACHING
Bij schoonheidssalon Studio Annabeauté kan u terecht voor uw gelaatsbehandeling, lichaamsontharing, spray tanning, manicure, gellac, gelnagels en make-up. Boek vandaag nog uw afspraak!
schoonheid,schoonheidsspecialiste,schoonheid Westerlo,gelaatsbehandeling Westerlo,lichaamsontharing Westerlo,spray tanning Westerlo,manicure Westerlo,pedicure Westerlo,gellac Westerlo,gelnagels Westerlo,schoonheidsinstituut Oevel
15633
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15633,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

ORTHOMOLECULAIRE COACHING

Heb je tal van andere klachten waar je geen raad mee weet? Dan kan je terecht bij Babs.
Zij is orthomoleculaire voedingscoach en zal je klachten aanpakken via nutritionele therapie.

Nutritionele therapie is gebaseerd op nutritionele geneeskunde. Het is de kunst van het helen met behulp van voeding in al zijn vormen.

 

Het inzetten van voeding als medicijn is zo oud als de mensheid. De filosoof Hippocrates gaf dat reeds aan ‘wat dan ook de vader van een ziekte is, de moeder is altijd een verkeerde voeding’.

 

Nutritionele geneeskunde is niet anders dan persoonlijk afgestemde optimale voeding (whole food treatment) met eventuele aanvulling van kruiden of nutriënten in supplementvorm. Hiermee wordt het lichaam optimaal gevoed en zorgt het eigen zelfgenezende vermogen voor herstel. Het gebruik van voedingssupplementen heeft een tweeledig doel:

 

1. Aanvullen van tekorten

2. Als natuurlijk medicijn

Er is al een intakegesprek voor € 60

Wat doet een orthomoleculair therapeut ?

Een orthomoleculair therapeut werkt preventief en curatief met behulp van voeding en geïsoleerde substanties uit de voeding in de vorm van voedingssupplementen.


Immers voedingsmiddelen bevatten oneindig veel actieve substanties met therapeutische werking. De hoeveelheden zijn echter meestal niet voldoende om deze werking in de praktijk aan te tonen. Dit is de belangrijkste reden om hoger gedoseerde voedingssupplementen te gebruiken.

 

Voorbeeld

Het gehalte aan vitamine C in een sinaasappel is ongeveer 30-40 mg. Maar de therapeutische werking van vitamine C bij mensen met reumatische artritis begint bij minimaal 1000 mg. Dit betekent dat iemand 50 sinaasappelen per dag zou moeten eten !

Voor wie is het bedoeld ?

Voel je je altijd moe?


Heb je gezondheidsproblemen door stress?


Heb je buikpijn?


Kun je moeilijk slapen?


Kan je moeilijk voedsel verteren?


Heb je last van de menopauze?


Heb je allergieën?


Heb je artritis?

CONTACT

IK WIL AAN MIJN VOEDING WERKEN