RECENTE INSTAGRAM
Schoonheidsinstituut regio Westerlo - Studio Annabeaute | RUBBERBASE TREATMENT
Bij schoonheidssalon Studio Annabeauté kan u terecht voor uw gelaatsbehandeling, lichaamsontharing, spray tanning, manicure, gellac, gelnagels en make-up. Boek vandaag nog uw afspraak!
schoonheid,schoonheidsspecialiste,schoonheid Westerlo,gelaatsbehandeling Westerlo,lichaamsontharing Westerlo,spray tanning Westerlo,manicure Westerlo,pedicure Westerlo,gellac Westerlo,gelnagels Westerlo,schoonheidsinstituut Oevel
15728
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15728,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

GELLAC RUBBERBASE TREATMENT

Rubberbase is een nieuwe generatie flexibele gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen.

 

Doordat de flexibele formule van deze gel, kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen van de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De gel werkt ook in op de diepte van de nagelplaat, zodat deze er steeds mee verzadigd wordt. (Dit voorkomt de Onychoschisis, het schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije nagelboord). Per keer dat u de behandeling laat uitvoeren worden je eigen nagels sterker door verzadiging.

 

De enige beperking met rubberbase is dat er geen verlengingen kunnen gedaan worden. Deze behandeling is dus enkel bestemd voor kortere nagels(een paar millimeter voorbij de vingertop). Langere nagels hebben een opbouw van een niet flexibel product nodig.

CONTACT

IK WIL MEZELF VERWENNEN

Hey beautiful!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Studio Annabeauté. Zo houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties.