RECENTE INSTAGRAM
Schoonheidsinstituut regio Westerlo - Studio Annabeaute | SMART NUTRITION PROJECT
Bij schoonheidssalon Studio Annabeauté kan u terecht voor uw gelaatsbehandeling, lichaamsontharing, spray tanning, manicure, gellac, gelnagels en make-up. Boek vandaag nog uw afspraak!
schoonheid,schoonheidsspecialiste,schoonheid Westerlo,gelaatsbehandeling Westerlo,lichaamsontharing Westerlo,spray tanning Westerlo,manicure Westerlo,pedicure Westerlo,gellac Westerlo,gelnagels Westerlo,schoonheidsinstituut Oevel
15629
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15629,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

SMART NUTRITION PROJECT

Spant je favoriete broek net iets te hard? Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast (en te ongezond) gegeten en gedronken?

In een strikt dieet heb je geen zin. Je wilt jezelf immers niet alles ontzeggen.

 

Maar je wilt wel even op de rem gaan staan. Het moment om jezelf (en je lichaam) een nieuwe start te gunnen!

Het Smart Nutrition Project kan om verschillende redenen ingezet worden. Het einddoel is hoe dan ook hetzelfde: een betere versie van jezelf.

 

– Als detox-moment tussendoor, om je lichaam te zuiveren en opnieuw meer energie te krijgen

– Als voorbereiding op je vakantie of een ander belangrijk moment waarop je die paar extra kilootjes liever kwijt bent

– Als ondersteuning bij afslankende en verstevigende behandelingen, zoals anti-cellulite behandelingen

– Als aanvulling tijdens het sporten, met het oog op afslanken

 

Het Smart Nutrition Project is er ook voor wie het RainPharma dieet heeft afgerond. Het is een makkelijke en efficiënte manier om de controle te behouden over het nieuwe gewicht: als ondersteuning voor gewichtsbehoud of als kort intermezzo, wanneer je even uit de bocht bent gegaan.

 

Deze voordelige box (je bespaart maar liefst 15% in vergelijking met de afzonderlijke prijzen) is hét duwtje in de rug dat je nodig hebt. Een duidelijke en efficiënte manier om zonder honger te lijden die overtollige kilootjes kwijt te spelen. Ga zelfstandig aan de slag met het makkelijke programma of laat je begeleiden door ons.

 

In deze doos vind je een aantal handige hulpmiddeltjes om verstandig te detoxen, zonder roofbouw te plegen op je lichaam. Combineer ze met gezonde, evenwichtige voeding en je bent zeker van het beste resultaat.

 

Breek nu met je oude, slechte voedingsgewoonten. Onze tips en jouw inzet vormen de sleutel tot een sterker, gezonder lichaam.

CONTACT

IK WIL AAN MIJN VOEDING WERKEN

Hey beautiful!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Studio Annabeauté. Zo houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties.