Summer Skin Festival

Summer looks good on you

Naar goede gewoonte is de zomer het moment om je huid in de watten te leggen met de natuurlijke huidverzorging van RainPharma. Naast een huid die in opperbeste stemming is door de zachte reiniging en de rijke voeding, krijg jij een trendy en handige toilettas met 10 (!) accessoires.

JULI & AUGUSTUS

Zolang de voorraad strekt. Laat niets aan het toeval over, reserveer je toilettas: 0488 577 360 of info@annabeaute.be. Kan vanaf 20.06.2020.

GRATIS ECO-TOILETTAS EN 10 ACCESSOIRES

Voor elke 5 verschillende gelaats- en lichaamsproducten uit de selectie krijg je de Rainpharma eco-toilettas cadeau twv €69. Een stijlvolle must-have met 10 handige accessoires voor de verzorging van je lichaam en gelaat. Het belooft een prachtige zomer te worden!

Naar de RainPharma summer folder

DEELNEMENDE PRODUCTEN

Per aankoop van vijf verschillende gelaats- en lichaamsproducten krijg je de ecofabulous toilettas van RainPharma met 10 accessoires twv €69.

Alle gelaatsproducten nemen deel aan de actie, óók de skin kits en promo-sets. Dubbel voordeel dus! Alle lichaamsproducten doen eveneens mee (met uitzondering van de Superior After Oil, shampoo en conditioner) .

Je minimum bedrag is €150. Koop je 10 producten voor €300 ontvang je dus twee toilettassen! Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Niet omruilbaar in contanten.

Naar de selectie

DIT IS JE KANS!

Nog niet mee met de ‘puur natuur’ beweging? Weet je nog niet wat je smeert of op welke ingrediënten je wil letten. Dit je HET moment!

Verzorg de huid van je gelaat en je lijf vanaf deze zomer puur natuur en scoor de geweldige toilettas met 10 accessoires twv €69. Zolang de voorraad strekt.

HELP

Geen idee hoe je overschakelt of wat je huid nodig heeft. Bel ons, we plannen een moment in en helpen je graag verder. 0488 57 73 60


Hout op je huid

Hout op je huid

Lees meer


RainPharma Power Balls

Power balls met de RainPharma Shake.

Lees meer


RainPharma shake mousse

Een gemakkelijk en gezonde chocomousse…

Lees meer


Winter Shopping Day

Winter Shopping Day

Naar goede gewoonte vieren we op 30…

Lees meer


RainPharma Magic Beauty Adventure Box

Eindelijk is het zover en kunnen we…

Lees meer


sensesations

SenseSations Beauty Award

Ook dit jaar werden onze producten…

Lees meer