Hout op je huid

Houtskool is enkele jaren tijd uitgegroeid tot een populair cosmeticabestanddeel. Het zuiverende zwarte goedje is een handige hulp voor vette huiden en de dikkere mannenhuiden. Zolang je maar niet met de zelfgebreide houtskool begint te experimenteren.

OM WELKE KOOL DRAAIT HET?

Niet om steenkool, laat dat duidelijk zijn. Wel om de geactiveerde houtskool, dat is hout dat op erg hoge temperatuur wordt gebracht zodat zijn zuivere koolstofgehalte toeneemt.

WAT DOET HET?

Geactiveerde houtskool werkt als een magneet, daarom spreken we over adsorptie en niet over absorptie. Houtskool trekt tot 100 keer zijn gewicht aan pollutiepartikels, dode huidcellen en overtollig talg aan. Het is uitermate geschikt om allerlei soorten onzuiverheden aan te trekken en van de huid te halen.

Het RainPharma Charcoal Detox Mask is een echte opkikker voor de onzuivere, vette huid, maar net zo goed een zalig detox-moment voor elk huidtype. Voor het Charcoal Detox Mask gingen we op zoek naar de allerbeste, zuiverende ingrediënten uit de natuur: korenbloemwater, groene klei, tamanu, zink, tea tree, actieve kool en vulkanische as staan stuk voor stuk bekend om hun detox-effect. Zijn pikzwarte kleur dankt dit masker trouwens aan die laatste twee. Daarnaast voegden we plantaardige kalmerende extracten toe die de huid helpen herstellen.


RainPharma Power Balls

Power balls met de RainPharma Shake.

Lees meer


RainPharma shake mousse

Een gemakkelijk en gezonde chocomousse…

Lees meer


Winter Shopping Day

Winter Shopping Day

Naar goede gewoonte vieren we op 30…

Lees meer


RainPharma Magic Beauty Adventure Box

Eindelijk is het zover en kunnen we…

Lees meer


Summer Skin Festival

Naar goede gewoonte is de zomer het…

Lees meer


sensesations

SenseSations Beauty Award

Ook dit jaar werden onze producten…

Lees meer