Winter Shopping Day

Winter Shopping Day

Naar goede gewoonte vieren we op 30 oktober het begin van de winter met de RainPharma Winter Shopping Day. Het is de geknipte dag om voordelig je favoriete producten aan te kopen en om nieuwigheden te ontdekken. Je krijgt immers al korting vanaf het eerste product!

Koop je 1 tot 9 verschillende producten, dan krijg je 10% korting op jouw winkelmandje. Alle producten komen in aanmerking. Bovendien kan je van elk product meerdere exemplaren toevoegen: perfect om je voorraad aan te vullen. Bij aankoop van 5 verschillende producten (min. € 100 na korting) krijg je ook nog een magisch cadeautje van ons: de Magic 11 Essential Oil 30 ml. Deze perfecte winterblend zorgt voor een betoverende sfeer in huis!

Winter Shopping Day
Winter Shopping Day

Ben je een doorwinterde RainPharma fan en ga je voor exact 10 verschillende producten? Dan scoor je een korting van maar liefst 20% op het totale aankoopbedrag. Bovendien krijg je bij aankoop van 10 verschillende producten (min. € 200 na korting) ook de RainPharma Aroma Diffuser 500 ml cadeau! Perfect om je huis onder te dompelen in een geurige wintersfeer met de Magic 11 Essential Oil.

Kies je favoriete producten, maak je lijstje met maximum 10 producten klaar en stuur het ten laatste op 23.10.2020 door info@annabeaute.be. Zo ben je zeker dat alles klaarstaat op 30.10.2020. Keuzestress? Neem contact op met ons via 0488/57.73.60 voor professioneel advies zodat je de beste keuzes kan maken voor jezelf, je vrienden, je collega’s of je familie.

Heb jij een Magic Beauty Adventure Box kunnen scoren bij ons of in je krantenwinkel?

Vergeet dan je Golden Ticket niet voor je gratis product.
Alleen in te ruilen op 30 oktober tussen 10 en 22u!

Winter Shopping Day Golden Ticket

Enkel geldig op 30.10.2020, van 10u en 22u. Enkel in de fysieke winkel, niet online. Tot dan!

Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. Exclusief kleine accessoires (minder dan €9).
Hou onze Instagram en Facebook in de gaten om van alle details op de hoogte te blijven.


Hout op je huid

Hout op je huid

Lees meer


RainPharma Power Balls

Power balls met de RainPharma Shake.

Lees meer


RainPharma shake mousse

Een gemakkelijk en gezonde chocomousse…

Lees meer


RainPharma Magic Beauty Adventure Box

Eindelijk is het zover en kunnen we…

Lees meer


Summer Skin Festival

Naar goede gewoonte is de zomer het…

Lees meer


sensesations

SenseSations Beauty Award

Ook dit jaar werden onze producten…

Lees meer