RECENTE INSTAGRAM
Schoonheidsinstituut regio Westerlo - Studio Annabeaute | ONTHARING – EPILATIE
Bij schoonheidssalon Studio Annabeauté kan u terecht voor uw gelaatsbehandeling, lichaamsontharing, spray tanning, manicure, gellac, gelnagels en make-up. Boek vandaag nog uw afspraak!
schoonheid,schoonheidsspecialiste,schoonheid Westerlo,gelaatsbehandeling Westerlo,lichaamsontharing Westerlo,spray tanning Westerlo,manicure Westerlo,pedicure Westerlo,gellac Westerlo,gelnagels Westerlo,schoonheidsinstituut Oevel
15718
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15718,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

ONTHARING / EPILATIE

Geen ouderwetse manier van harsen meer maar WAXEN!

 

Lycon Wax is de ELITE wax onder de waxen! Lycon komt uit Australië en is bezig de wereld te veroveren.

 

Alle Waxen hebben een milde samenstelling en zijn ontwikkeld op basis van natuurlijk harsen in combinatie met bijenwas. De toevoeging van heerlijk geurende aromatische olien zorgt ervoor dat de formules onweerstaanbaar ruiken! Ze verzorgen de huid tijdens het waxen en beschadigen de huid niet!

CONTACT

IK WIL MEZELF VERWENNEN

Hey beautiful!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Studio Annabeauté. Zo houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties.